Dönence Dizisi Kıyafet ve Aksesuar Sponsor Markaları

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Dönence dizisinin başrollerinde güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan ile yakışıklı oyuncu Caner Topçu yer alıyor. Dizide bu oyunculara Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler eşlik ediyor. 

Dizi tutkunlarının karşısına duygu dolu bir hikaye ile çıkacak olan Dönence dizisi 4 Temmuz'da yayınlanmaya başlayacak. Dizi henüz yayınlanmaya başlamamış olsa da setten paylaşılan fotoğrafları gören dizi tutkunları şimdiden dizide giyilen kıyafetlerin ve aksesuarların markalarını merak etmeye başladı. Oldukça güzel ve yakışıklı oyuncuların yer aldığı dizinin stylingine baktığımızda dikkat çektiğini söylemek gerekiyor. Bundan dolayı dizi tutkunlarının dizideki kıyafetlerin ve aksesuarların markalarını merak etmesini doğal karşılamak gerekiyor. 


Sümeyya Aydoğan'ın canlandırdığı Gece karakterinin elbisesinin markası H&M


Dönence 3. Bölümde Sera'nın giydiği fileli crop markası Koton'dur.

DiziBlog olarak diğer tüm dizilerde olduğu gibi Dönence dizisi için de her bölümde giyilen kıyafetlerin markalarını sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Bu yazımızda şu an için setten yansıyan fotoğraflarda yer alan birkaç ürünün markalarını sizlere aktaracağız. Ancak dizi yayınlanmaya başladıktan sonra her bölüm için ayrı ayrı yazılar yazarak dizide giyilen kıyafetlerin ve aksesuarların markalarını sizlere bildireceğiz. 

Dönence dizisinde giyilen kıyafetlerden markasını merak ettiklerinizi yorum kısmından bildirmeniz halinde araştırarak cevap vereceğiz. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski