Yeni Sezonda Yayınlanmaya Devam Edecek Diziler

 Televizyon ekranlarında yeni sezon yaklaşırken dizi severler tarafından birçok şey merak edilmektedir. Merak edilen şeylerin başında ise yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek olan dizilerdir. DiziBlog olarak yeni sezonda devam edecek olan 17 diziyi sizlere bu yazımızda aktarmaya çalışacağız.



Alparslan Büyük Selçuklu - TRT 1

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olarak yeni oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezon izleyici karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İlk sezonu 27 bölüm olarak yayınlanan dizi, Büyük Selçuklu Devleti'nin ikinci sultanı olan Sultan Alparslan'ın hikayesini konu almaktadır. Dizi önceki sezonda olduğu gibi Pazartesi günleri yayınlanacaktır.

Arka Sokaklar - Kanal D

Türk televizyon tarihinin efsane dizileri arasında yerini alan Arka Sokaklar, 17. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek. Hemen herkesin en az birkaç bölümünü izlediği Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda da Cuma günleri izleyicilerin karşısına çıkacak.

Baba - Show TV

İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği Haluk Bilginer'in başrolde yer aldığı Baba dizisi, Show TV'nin geçen sezondan bu sezona taşınan tek dizi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yaşanan bir uçak kazası sonrası zengin bir hayata sahip olan Saruhanlı ailesinin dramını konu alan dizi, değişiklik olmadığı taktirde Salı günleri yayınlanacaktır.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT 1

Geçtiğimiz sezon 32 bölüm yayınlanarak sezon finaline giren Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi de yeni sezonda devam edecek diziler arasında yer alıyor. Önceki sezonda Perşembe günleri yayınlanan dizi, bir değişiklik olmadığı taktirde yine aynı gün yayınlanmaya devam edecek.

Camdaki Kız - Kanal D

Son dönemde Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanlarından esinlenerek televizyon ekranlarına aktarılan birçok dizi bulunuyor. Camdaki Kız dizisi de aynı adlı romandan uyarlanarak dizi haline getirildi. Geçtiğimiz iki sezonda izleyicilerin karşısına çıkan dizi, yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. Dizi önceki sezonda olduğu gibi Perşembe günleri yayınlanacaktır.

Destan - ATV

Orta Asya topraklarında geçen bir tarihi dizi olan Destan, geçtiğimiz sezon 26 bölümüyle izleyicilerin beğenisine sunulmuştu. Destan dizisi yeni sezonda da Salı günleri yayınlanmaya devam edecek.

Gönül Dağı - TRT 1 

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olan Gönül Dağı, önümüzdeki dizi sezonunda da izleyicilerin karşısına çıkacak. Sıcacık hikayesiyle dizi severleri ekranları başına kilitleyen dizi, Cumartesi günleri yayınlanacak.

İyilik - FOX TV

Kore yapımı The Queen's House dizisinden İyilik dizisi, geride kalan sezonda 9 bölümüyle izleyicilerin beğenisine sunulmuştu. İyilik dizisi yeni sezonuyla Cuma akşamları dizi severlerle bulaşmaya devam edecek.

Kardeşlerim - ATV

Hayatın tüm sorunlarına birlikte göğüs geren dört kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi, geride kalan sezonda aldığı reyting oranlarıyla oldukça dikkat çekmişti. Dizi yeni sezonda da Cumartesi akşamları evlerimize konuk olacak.

Kasaba Doktoru - TRT 1

Kore dizisinden uyarlanarak Türk izleyicilerin beğenisine sunulan Kasaba Doktoru dizisi, yeni sezonda da izleyicilerin karşısına çıkacak. Yayın günü ise önceki sezonda olduğu gibi Cuma günü olacak gibi gözüküyor.

Kuruluş Osman - ATV

Üç sezondur yayınlanan ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilen Kuruluş Osman dizisi, yeni sezonda da Çarşamba akşamları izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Mahkum - FOX TV

Bir Cumhuriyet Savcısının ilginç hikayesini konu alan Mahkum dizisi geride kalan sezonda aldığı reyting oranlarıyla dikkat çekmişti. Dizi yeni sezonun da iddialı dizileri arasında yer alacak.

Üç Kız Kardeş - Kanal D

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanarak dizi haline getirlen Üç Kız Kardeş, yeni sezonda da Salı akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak.

Teşkilat - TRT 1

Milli İstihbarat Teşkilatı çalışanlarının hikayesini konu alan Teşkilat dizisi, yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek dizilerden bir diğeridir. Değişiklik olmadığı taktirde Pazar günleri izleyici karşısına çıkacaktır.

Yalnız Kurt - ATV

İlk bölümüyle oldukça yüksek bir reyting oranına ulaşan Yalnız Kurt dizisi, yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek. 

Yasak Elma - FOX TV

Uzun soluklu Türk dizileri arasında yerini alan Yasak Elma, yeni sezonda da entrikalarla dolu bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yargı - Kanal D

Geride kalan sezonda yeni dizilerden biri olmasına rağmen oldukça yüksek izlenme oranlarına sahip olan Yargı dizisi, yeni sezonda da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecektir.


Geride kalan sezonda başlayıp bu sezonda devam edecek olan diziler bu şekildedir. Bunların dışında birçok yeni dizide izleyicilerin beğenisine sunulacaktır. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski