Ya Çok Seversen Dizisi Kıyafetleri

 Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Ekranların sevilen simalarından Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde yer alacağı dizi şimdiden dizi tutkunları tarafından merakla bekleniyor. 

Dizide Kerem Bürsin tarafından Ateş karakteri canlandıracak. Annesini kaybetmiş, yatılı okulda büyümüş ve tırnakları ile kazıyarak bir yerlere gelip yurtdışında hayatını sürdürmüş bir karakter Ateş. Hafsanur Sancaktutan ise dizide Leyla karakterini canlandıracak. Leyla ise ailesini hiç tanımamış, hayatını insanları dolandırarak para kazanıp sürdüren biri olarak karşımıza çıkıyor. Dizi ise bu iki karakterin hayatının kesişiminde geçiyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan birbirine oldukça yakışan, dizi tutkunlarının birlikte izlerken oldukça keyifli zaman geçirdiği bir ikili. Eminiz bu dizide de izleyenlere oldukça güzel zaman geçirtmeyi başaracaklardır.

Dizi henüz yayına girmemiş olsa da yayınlanan görseller ve fragmanlarda yer alan karakterlerin giydiği dizi kıyafetler, elbiseler ve takılar oldukça merak edilmeye başlanmış durumdadır. Bundan dolayı dizinin yayına girmesini beklemeden sizler için araştırmalara başladık ve bulabildiğimiz kıyafetlerin ve takıların sponsor markalarını sizlerle paylaşacağız. Şimdilik sadece bulabildiğimiz birkaç parçaya ilişkin verileri paylaşacağız ancak dizi başladıktan sonra her bölüm için ayrı ayrı kıyafet ve takı sponsor markalarını sizlerle paylaşacağız.


YA ÇOK SEVERSEN 2. BÖLÜM KIYAFETLERİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN!





Ya Çok Seversen dizisinin ilk afişlerinden biri olan üstteki görselde karakterlerin kıyafet ve takılarının markaları şöyledir;

Leyla'nın elbisesinin markası: The Latest Thing

Leyla'nın kolyesinin markası: Bendis Design

Ateş'in trikosunun markası: Beymen

Ateş'in pantolonunun markası: Beymen Club

Ateş'in saatinin markası: Rolex.

Yukarıda da bahsettiğimiz şimdilik sizlerle bu kıyafet ve takıların sponsorlarını paylaşıyoruz. Dizi yayınlanmaya başladığında her bölüm için ayrı ayrı yazılar paylaşarak giyilen kıyafetlerin, elbiselerin, takıların ve merak ettiğiniz diğer şeylerin sponsor markalarını sizlerle paylaşacağız. Siz de merak ettiğiniz kıyafet veya takıları yorum kısmından bize bildirirseniz onları da araştırarak sitemizde paylaşacağız.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski