Kısmet Dizisi Oyuncu Kıyafetleri ve Markaları

 Fox TV ekranlarında yaz sezonunda başlayan Kısmet dizisinin başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar yer almaktadır. Duygu dolu öyküsü ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kısmet dizisi, mahallenin en sevilen kişisi olan Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzel komşusu Melike'nin (Özge Özacar) 5 yaşından beri nasıl bir araya gelemediklerinin hikayesini ele alıyor. Doğan'ın aşkı, Kısmet Apartmanı'nda başlar ve ailelerinin sosyal farklılıkları ile kendi benzersiz karakterleri nedeniyle bir türlü sona ermez. Dizi, Doğan ve Melike'nin birlikte olup olmayacaklarının yanı sıra, Kısmet Apartmanı sakinlerinin hikayelerini de izleyiciyle buluşturmaktadır.

Kısmet dizisinin ilk bölümlerine gelen tepkilere baktığımızda dizi izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olduğunu görüyoruz. Diziyi izleyen kişiler oldukça samimi ve güzel bir dizi olduğunu belirtiyorlar. Bununla birlikte diziyle ilgili birçok şeyi merak ettiklerini de belirtiyorlar. Diziyi izleyenlerin en çok merak ettiği şeylerin başında ise Kısmet dizisi oyuncu kıyafetleri geliyor. İzleyiciler dizide oyuncular tarafından giyilen dizi kıyafetlerinin markalarını oldukça merak ediyor. DiziBlog olarak dizinin izleyicilerine yardımcı olabilmek için her bölüm sonrasında elimizden geldiği kadarıyla dizide giyilen kıyafetlerin ve aksesuarların markalarını sizlerle paylaşacağız.

Eğer Kısmet dizisinde giyilen kıyafetlerden merak ettikleriniz burada yoksa bize yorum kısmından bildirmeniz halinde en kısa sürede araştırarak size bildirmeye çalışacağız.

Kısmet dizisi 4. bölüm kıyafetleri kısa süre içerisinde sitemize eklenecektir.

Kısmet Dizisi Melike'nin Kıyafetleri

Kısmet dizisinde Melike'nin 1. bölümde giydiği siyah tulumunun markası Magus.


Melike'nin 1. bölümde giydiği lila tulumun markası Magus.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski