Hayatımın Neşesi Kıyafetleri ve Markaları

    TRT1 ekranlarında bugün yepyeni bir dizi başladı. Yaz sezonunda izleyicilerin dikkatini çekeceğini düşündüğümüz Hayatımın Neşesi dizisi 7 Temmuz 2023 itibariyle izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosunda Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin , Uğur Demirpehlivan, Metin Coşkun, Ezgi Tombul, Aras Şenol gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümü izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiş gözüküyor. 

    Hayatımın Neşesi dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler tarafından diziye dair birçok şey merak konusu olmaya başladı. Dizinin nerede çekildiği, karakterleri canlandıran oyuncuların gerçekte kim oldukları gibi birçok soruya cevap aramaya başladılar. Ancak izleyicilerin en çok merak ettiği şeylerin başında dizi kıyafetleri gelmektedir. Hayatımın Neşesi dizisinde oyuncular tarafından giyilen kıyafetlerin markaları izleyicilerin en çok öğrenmek istediği konulardan biridir. Bundan dolayı DiziBlog olarak dizide oyuncular tarafından giyilen kıyafetleri mümkün olduğu kadar her bölüm için sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

    Bu yazımızda özellikle dizinin ilk bölümünde giyilen kıyafetleri sizlerle paylaşacağız. Diğer bölümler için ayrı ayrı başlıklar açarak kalabalıklığı ve karmaşıklığı önlemeyi düşünüyoruz. Eğer dizinin ilk bölümünde giyilen kıyafetlerden merak ettiğiniz kıyafet burada yoksa yorum kısmından bildirmeniz halinde en kısa sürede araştırarak sitemize ekleyeceğiz.

Hayatımın Neşesi 2. Bölüm Kıyafetleri

Gömleğin markası Koton'dur.

Kimono'nun markası Pleasure of Silk'tir.


Hayatımın Neşesi 1. Bölüm Kıyafetleri

Serdar'ın gömleğinin markası Koton'dur.



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski