Maviye Sürgün Dizisi Kıyafet, Elbise ve Takı Sponsorları

 Show TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan yaz dizisi Maviye Sürgün, izleyicilerin beğenisini kazanma yolunda oldukça iyi gidiyor. Gerek oyuncular gerekse de hikayesiyle izleyicilerden beğeni toplayan dizinin hemen her şeyi merak konusu oluyor. Dizide çalan şarkılar, dizi kıyafetleri ve dizinin nerede çekildiği gibi bir konu hakkında izleyicilerin aklında sorular bulunuyor. Bu yazımızda sizlere merak edilen konulardan biri olan Maviye Sürgün dizisinde giyilen kıyafetlerin ve elbiselerin sponsor markalarını aktarmaya çalışacağız.

Öncelikli olarak sizlere aktarmak istediğimiz bir husus var. Maviye Sürgün dizisinde giyilen kıyafetlerin ve elbiselerin daha kolay sınıflandırılması için her bölümde ayrı bir yazı yazarak sponsor markaları sizlere aktarmaya çalışacağız. Maviye Sürgün dizisi kıyafet sponsorlarını sizlere aktarırken daha çok sizden gelen soruları dikkate alacağız. Bu yüzden yazılarımızın yorum kısmından hangi kıyafeti, elbiseyi, ayakkabıyı ya da takıyı merak ediyorsanız bize bildirmeniz oldukça önemlidir. Sizlerden gelen istekler doğrultusunda araştırmalar yaparak dizide giyilen kıyafetleri, elbiseleri, ayakkabıları, takıları ve mümkün olan her şeyi yazılarımızda sponsorları ile birlikte size bildireceğiz. 


Defne'nin Mavi Çıtır Desen Yırtmaçlı Elbisesinin Markası Mooi'dir.


Defne'nin 6. bölümde giydiği gömleği farklı markalar tarafından üretilmektedir. Net markasını bulunca sitemize ekleyeceğiz.


Genel olarak gördüğümüz kadarıyla Maviye Sürgün dizisindeki Defne karakterinin kıyafetleri oldukça dikkat çekiyor. Bundan dolayı öncelikli olarak Maviye Sürgün Defne'nin elbiselerini, kıyafetlerini, ayakkabılarını ve takılarını araştırmaya gayret edeceğiz. Ayrıca Defne karakterinin takıları konusunda sizlere güzel bir anekdotta vereceğiz. Karakterin takıları büyük oranda Hassanzadeh Jewelry tarafından sağlanmaktadır. Bu yüzden Maviye Sürgün Defne'nin takıları konusunda merak ettiğiniz bir şey olursa öncelikli olarak bu markaya bakmanızı tavsiye ederiz. Kıyafetleri ve elbiseleri ise birçok sponsor marka tarafından sağlanıyor. Onları da her bölüm ayrı ayrı sizlerle paylaşacağız.


Maviye Sürgün 4. Bölümde Giyilen Kıyafetlerin Sponsorları için buraya tıklayın.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski