Dönence Dizisi Özgür (Caner Topçu) Kimdir?

    Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden biri olan Dönence dizisinde Özgür karakterini kimin canlandırdığı diziyi izleyenler tarafından oldukça merak edilmektedir. Bu yazımızda sizlere Dönence dizisinde Özgür karakterine hayat veren Caner Topçu'nun biyografisini aktarmaya çalışacağız.

Dönence dizisinde Özgür karakterini Caner Topçu canlandırmaktadır.


    Aslen Kastamonulu olan Caner Topçu, 25 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul ve ortaokulunu İstanbul'da tamamladı. Daha sonra ise oyunculuk konusunda yetenekli olduğunu keşfetti ve Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi Oyunculuk Eğitimi aldı. Beyaz Cehennem, Dikkat İnternet Var, Sarıkamış ve İnançtan Zafere gibi birçok tiyatro oyununda görev aldı. 2015 yılında Bilinçsizler isimli sinema filminde Recep karakteriyle ilk kez kameraların önüne geçti. Sanatçı, 3 Ekim 2022 tarihinde Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından 26.'sı düzenlenen Altın Objektif Ödülleri’nde En İyi Yükselen Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Yakışıklı oyuncu daha önce Nöbet, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı ve Duy Beni dizilerinde rol aldı. 

    Son olarak Kanal D ekranlarının yeni dizisi Dönence'de Özgür karakterine hayat verecektir. Bu yazı hazırlanırken Wikipedia'da yer alan Özgür Topçu'nun biyografisinden yararlanılmıştır. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski