Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi Oyuncu Kıyafetleri

   


    Eylül Tumbar ve Enes Koçak'ın başrollerinde yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle bulaşmaya devam ediyor. Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin konusuna baktığımızda ise; doğduğu ilk günden annesini kaybeden, babası tarafından şımartılarak büyütülen ve oldukça bencil olan Alize'nin babasının yeniden evlenme kararı alması sonrasında ondan intikam alma düşüncesine girmesine neden olur. Babasının evlenmesine engel olabilmek için sahte bir evlilik yapmaya karar verir. Ancak işler planlandığı gibi gitmez.

    Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu itibariyle izleyenler tarafından beğenilmiş gibi gözüküyor. Dizi tutkunları dizinin ilk bölümlerini beğendiklerini ve dizinin devam etmesini istediklerini belirtiyorlar. Bununla birlikte dizinin izleyicileri diziye ilişkin birçok şeyi merak ediyorlar. Bunların başında ise oyuncular tarafından giyilen dizi kıyafetleri gelmektedir. Özellikle Alize karakterinin giydiği elbiselerin markaları merak edilmektedir. DiziBlog olarak Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde giyilen kıyafetlerin markalarını mümkün olduğunca her bölüm sonrası sizlerle paylaşacağız.

    Siz de Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde giyilen kıyafetlerden markasını merak ettiğinizi yorum kısmından bize bildirebilirsiniz. Araştırmasını yaparak kısa süre içerisinde size bildireceğiz.

Alize'nin mavi çiçek desenli kısa kollu elbisesinin markası: Marks&Spencer




Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski