Ruhun Duymaz Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

 Fox TV ekranlarında yaz sezonunda başlayacak olan Ruhun Duymaz dizisi ile ilgili birçok şey dizi tutkunları tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer alacağı dizinin çekimleri başladı. Dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yaparken senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu yapacak.



Ruhun Duymaz dizisi uluslararası bir suç örgütünün peşinde koşan bir ajanın hikayesini konu alacak. Alışageldiğimiz yaz dizilerinden farklı bir konuya sahip olan dizi şimdiden dizi tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yanında Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Ülkü duru, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Mert Öner gibi isimler yer alacak.

Dizi tutkunları tarafından diziye dair merak edilen en önemli şeylerden biri ise Ruhun Duymaz dizinin ne zaman başlayacağıdır. Şu ana kadar dizinin ne zaman başlayacağına yönelik bir açıklama yayınlanmış değil. DiziBlog olarak dizinin Temmuz ayı içerisinde ekranlara merhaba diyeceğini düşünüyoruz. Konu hakkında net bir haber yayınlanması halinde sitemizden sizlerle paylaşıyor olacağız.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski