Üvey Anne Dizisi Oyuncu Kıyafetleri


 

Atv ekranlarında 19 Haziran günü yayınlanmaya başlayan Üvey Anne dizisi, ONN Medya tarafından H. Hakan Eren'in yapımcılığında hayata geçirilmiştir. Yasemin Kırbaş'ın kaleme aldığı senaryo, gerçek bir hikâyeden esinleniyor. Yasemin Türkmenli ise yönetmen koltuğunda yer alıyor. Dizinin müzikleri ise Eser Taşkıran tarafından hazırlanıyor.

Bu dizi, görsel şölen yaratan dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzaraları ve eşsiz doğa güzellikleriyle dikkat çekecek. Alışılagelmiş yaz dizilerinden farklı olarak, Üvey Anne dramatik bir tasarıma sahip olacak ve bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikâyesini ekrana taşıyacak.

Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Ergin, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ve çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Dizinin ilk bölümünden itibaren diziyi izleyen kişiler tarafından Üvey Anne dizisinde oyuncular tarafından giyilen dizi kıyafetleri oldukça merak ediliyor. DiziBlog olarak Üvey Anne dizisinin her bölümünde giyilen kıyafetleri ve markalarını bulabildiğimiz kadarıyla sizlerle sitemizden paylaşacağız. Eğer dizide giyilen kıyafetlerden markasını merak ettiklerinizi burada bulamazsanız yorum kısmından bildirmeniz halinde araştırmasını yaparak sitemize ekleyeceğiz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski