Benim Güzel Ailem Dizisi Kıyafetleri ve Sponsorları

 


TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Benim Güzel Ailem dizisi sıcak aile ortamıyla izleyicilerden beğeni toplamışa benziyor. Dizi çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamını konu alıyor. 4 çocuğu olan çift bunların üçünü evlendirip sonuncusunu da evlendirme hazırlığı içindeyken olaylar gelişiyor. Önceki evlenen üç çocukları da eşlerinden boşanarak yuvaya döner. Bunun üzerine son kardeşte evlenmekten vazgeçer. Böylece çiftin çocukları evde kalır ve dizinin ilginç hikayesi başlar. 


Benim Güzel Ailem Deniz'in Turuncu Elbisesi Trendyol'da satılmaktadır.




Benim Güzel Ailem dizisinin konusu böyle iken dizide yer alan birçok şey izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda ise dizide en merak edilen konulardan biri olan Benim Güzel Ailem dizi kıyafetleri ve aksesuarlarına sponsor olan markaları mümkün olduğunca sizlere aktarmaya çalışacağız. Dizideki karakterlerden Damla'nın, Ferdi'nin, Öznur'un ve diğer hemen hepsinin kıyafetlerinin hangi marka tarafından üretildiğini bulabildiğimiz kadarıyla sitemizde paylaşacağız. Paylaşımlarımızı yaparken öncelikli olarak sizden gelen talepleri dikkate alacağımızı söylemek istiyoruz. Bundan dolayı yorum kısmından hangi kıyafeti, elbiseyi, takıyı, ayakkabıyı, çantayı veya merak ettiğiniz diğer şeyleri bize bildirmeniz önemlidir. Ayrıca karışıklık olmaması adına her bölümdeki kıyafetlerin sponsorlarını ayrı yazılar altında sizlerle paylaşacağız. Tüm bölümlere ilişkin linkleri ise bu yazımızdan sizlerle paylaşacağız.

6 Yorumlar

  1. Dizideki kızların giydikleri tüm kıyafetlerin bilgisini verseniz lütfen, elbiseler, gömlekler, kimono lar, pantolonlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her bölümde bulabildiklerimizi ekliyoruz. Bundan sonra daha fazlasını eklemeye çalışacağız.

      Sil
  2. dizinin tanıtım fotoflarindaki mor elbise hangi marka acaba

    YanıtlaSil
  3. Son bölüm kıyafetlerini paylaşır mısınız

    YanıtlaSil
  4. Son bölümde 7 sanırım özburun kıyafetini nerede bulabilirim

    YanıtlaSil
  5. 7 bölümde öznurun giydiği sarı kimonoyu nereden bulabilirim

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski