Maviye Sürgün 3. Bölüm Kıyafetleri

 Show TV ekranlarında yayınlanan Maviye Sürgün dizisinde giyilen kıyafetler, elbiseler, takılar ve diğer aksesuarların sponsor markalarını bu yazımızda sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Öncelikli olarak Maviye Sürgün dizisinde giyilen kıyafet ve elbiseler ile takılan takıların sponsor markalarını araştırırken sizden gelen istekleri göz önüne aldığımızı bilmenizi isteriz. Dizideki tüm her şeyin markalarını bulmamız pek mümkün değil ancak sizin isteklerinizi mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışacağız. Bu yüzden yorum kısmından hangi kıyafeti, elbiseyi veya takıyı merak ettiğinizi bize bildirirseniz kısa süre içerisinde araştırıp eklemeye çalışacağız. Yorum yaptıktan sonra ara ara sitemizi ziyaret ederek sorunuzun cevabını kontrol etmeyi unutmayın.

Maviye Sürgün dizisinin 3. bölümünde Deniz karakteri tarafından giyilen Ekru bluzun markasını şuan net olarak bulamadık. Trendyol vs. gibi alışveriş sitelerinde birebir aynısının satıldığını gördük ama net markayı talep gelmesi halinde tespit ederek burada paylaşacağız.


Görselde yer alan Defne'nin giydiği kazak ve jean de üstteki bluz gibi farklı markalar altında satılmaktadır. Yine okurlarımızın talebi olması halinde araştırmasını yapacağız.

Maviye Sürgün dizisinin 3. bölümünde giyilen kıyafetlerden markasını merak ettikleriniz yorum kısmından bize bildirmeyi unutmayın. Kısa süre içerisinde bildirdiğiniz ürünlerin sponsorlarını araştırarak size cevap vermeye çalışacağız.



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski