Gülcemal Dizisi Kıyafetleri, Elbiseleri ve Takıları

    Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde güzel oyuncu Melis Sezen ile yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış'ın yer aldığı Gülcemal dizisi izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiş durumda. Küçük yaşta annesi tarafından terkedilen ve karanlık bir canavara dönüşen Gülcemal ile güzeller güzel Deva'nın nefretle başlayan ama tutkulu bir şekilde devam eden aşkını konu alan dizinin birçok şeyi izleyiciler tarafından merak ediliyor.  

    Gülcemal dizisini izleyenlerin en çok merak ettiği şeylerin başında ise dizi kıyafetleri geliyor. Özellikle Gülcemal dizisinde Deva karakterini canlandıran güzel oyuncu Melis Sezen'in kıyafetleri çok merak ediliyor. Bundan dolayı DiziBlog olarak Gülcemal dizisinde giyilen kıyafetleri, elbiseleri, takıları, çantaları ve ayakkabıları olmak üzere hemen her şeyi sitemizde sizler için paylaşmaya çalışacağız.

    Gülcemal dizisinde yer alan merak ettiğiniz kıyafetlerden sitemizde yer almayanlar olursa yorum kısmından bölümüyle birlikte bildirmeniz halinde kısa sürede araştırıp markasıyla birlikte sitemize ekleyeceğiz.


Gülcemal dizisinde Deva karakterinin giydiği kimononun markası Beymen.

Gülcemal dizisinin Deva karakterinin giydiği elbisenin markası Yargıcı.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski