Dönence Dizisi Miro (Atakan Hoşgören) Kimdir?

    Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilen Dönence dizisi yayın hayatına devam ederken dizide yer alan oyuncuların gerçek isimleri ve hayatları oldukça merak ediliyor. Bu yazımızda da dizinin yakışıklı oyuncularından biri olan Miro karakterini canlandıran Atakan Hoşgören'in biyografisini sizlere aktarmaya çalışacağız.

Dönence dizisinde Miro (Emir) karakterini Atakan Hoşgören canlandırmaktadır.

    Atakan Hoşgören, 5 Ağustos 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde eğitim gören Hoşgören, oyunculuk kariyerine genç yaşta başladı. Birçok reklam filminde ve tiyatro oyunlarında rol aldı. Atakan Hoşgören, "Yıldızlar Şahidim" dizisinde de yer aldı. Ayrıca, "4N1K-2" filminde Ali Tekelioğlu karakterini canlandırdı.

    Atakan Hoşgören'in dizide canlandırdığı Miro karakterine bakacak olursak;  20 yaşında olan Emir, nam-ı diğer Miro sevgilisi Gece’yle birlikte müzik yapma hayalleri kuran bir gençtir. Babası İrfan yüksek diplomat, annesi Emel ise davranış bilimlerinde uzmandır. Miro Gece’ye sürpriz yapmak için gittiği Foça’da hayatını mahvedecek bir olaya karışır. Dizide de Miro'nun karıştığı bu beladan kurtulup kurtulamayacağını hep birlikte göreceğiz.

    

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski