Üvey Anne 2. Bölüm Kıyafetleri

    Atv ekranlarında yayınlanan Üvey Anne dizisi 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin ilk bölümü gibi bu bölümü de diziyi izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

    Üvey Anne'nin 2. bölümünde neler olduğuna kısaca bakacak olursak; Serap, Faruk'un kalbinden geçen yolun çocuklardan geçtiğini bildiği için evde kalıcı olmak için harekete geçmişti. Serap bir yandan çocuklara annelerinin yokluğunu unutturmaya çalışırken bir yandan da buna engel olmaya çalışan İpek'e karşı çözümler peşine düşmüştü. Bunun için Ömer'i kullanmaya karar vermişti ama İpek'in pek duracak gibi bir hali yoktu. Bu sürecin sonunda kimin galip geleceğini hep birlikte izleyerek göreceğiz.

    Dizinin 2. bölümü sonrasında yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmeye başladı. Ancak diziyi izleyenlerin merak ettiği tek şey tabiki de bu değildi. Üvey Anne dizisini izleyenler dizide giyilen kıyafetleri de oldukça merak ediyorlar. Hangi oyuncunun hangi kıyafeti giydiği, kıyafetlerinin markasının ne olduğu fazlasıyla merak ediliyor.

    DiziBlog olarak Üvey Anne dizisinin izleyenlerin dizi kıyafetleri konusundaki merakını gidermek için her bölümde olduğu gibi bu bölümde de araştırmalarımızı yaptık ve bulabildiğimiz kıyafetlerin markalarını sizlerle paylaştık. Eğer merak ettiğiniz kıyafetin markası burada yer almıyorsa yorum kısmında bildirirseniz kısa sürede eklemeye çalışacağız.


Üvey Anne dizisi Serap'in siyah bluzunun markası Grimelange'dir.

Üvey Anne dizisi Mürvet'in v yakalı elbisesinin markası Gusto'dur.



Üvey Anne dizisi Naz'ın crop tshirt markası Koton'dur.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski